fbpx
Expoziție pictură w. Ioana Tocoaie

Expoziție pictură w. Ioana Tocoaie

Expoziție pictură w. Ioana Tocoaie

La Napoca Avenue 2021, te vei întâlni cu artiști devotați și pasionați de munca lor, de arta exprimată în propriul lor fel. Una din expozițiile pe care le vei putea privi, pe toată durata evenimentului, este cea susținută de către Ioana Tocoaie, care ne va prezenta picturile sale, viziunea sa asupra lumii înconjurătoare și elementele sau tehnicile pe care le implică în orice lucrare a sa.

Descriere Ioana Tocoaie:

▪️„Numele meu este Ioana Tocoaie (b.1998), artist independent ce recent a finalizat studiile de master în cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca. În decursul aniilor mi-am focusat atenția pe evoluție și odată cu ea am obținut nenumărate premii sau burse ce mi-au construit încrederea în proprile abilități, confirmându-mi munca. Prin intermediul expoziților am scos la lumina lumea fantastică creată în atelier.

▪️Cele mai recente proiecte artistice se concentreză pe un amalgam de fragmente ce traversează întreaga dimensiune a pânzei. Toposurile spațiilor create sunt imperfecțiunile, deformările, joncțiunea, formele hibride și elemente a lumii formelor vizuale. Un joc de forțe, de lumini, stări, o poezie vizuală contaminată de o cromatică puternică.

Am acordat o atenție disjuncției dintre elemente ale realității și anamorfoze, deformări.

▪️Lucrările mele sunt asamblate asemenea unui puzzle, un colaj de fragmente, tușe gestuale sau elemente recognoscibile, reprezintă un spectacol complex, o scenografie ca atare. Un spectacol pe care fiecare privitor îl consumă înainte de a-l descifra.”

______________

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Purtarea măștii este obligatorie!

Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care se află în una din următoarele categorii:

1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. Descarcă-l gratuit de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This