fbpx
Expoziție sculpturi w. Florin Tamba

Expoziție sculpturi w. Florin Tamba @ Record Park

Expoziție sculpturi w. Florin Tamba @ Record Park

În cadrul acestei ediții, Napoca Avenue 2021, veți avea ocazia să observați îndeaproape două expoziții de sculpturi, dintre care cele realizate de către Florin Tamba, un sculptor „inspirat de către frumusețea naturală a autenticității”. Expoziția sa poate fi vizitată pe durata întregului eveniment.

Despre Florin Tamba:

„Născut și crescut în Transilvania, România, am fost mereu înconjurat de oameni gospodari, cultură și natură. Primele mele jucării au fost bucățile de lemn amestecate cu pământ, menite să imite realitatea “supradimensionată” a adulților. Și așa, de la o zi la alta, mi-am lăsat pasiunea să își urmeze calea.
Am fost astfel purtat la Zalău, unde am urmat liceul de artă, la secția sculptură. Acolo m-am dezvoltat atât pe plan profesional cât și personal și tot acolo am încercat diferite tehnici și abordări, având la îndemână un subiect amplu și ofertant.”

Despre conceptul artistic:

„Principala temă de creație în jurul căreia am dezvoltat diferite concepte artistice a fost – Femeia. Femeia ca însemnătate în viața noastră, ca formă, ca principii și valori, femeia ca întreg și continuitate. Am început, așadar, cu un studiu figurativ și am trecut destul de repede la stilizarea formei în diferite materiale, punând în valoare calitatea femeii prin caracteristicile și tratarea materialului prelucrat. I-am surprins naivitatea în lemn de nuc, care, asemenea caracterului uman evoluează și se desăvârșește în timp. Fiind afectat de mediul în care se află, i-am redat gingășia în forme turnate în gips, i-am transpus apoi grația într-o serie stilizată de marmură, iar partea puternică și constantă a femeii impunătoare am asociat-o cu piatra.”

______________

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Purtarea măștii este obligatorie!
Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care se află în una din următoarele categorii:
1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. Descarcă-l gratuit de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This