Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Expoziție “Stiluri și Tablouri Wahm”, Ediția I

2 September, 2018, 10:00 am - 11 September, 2018, 5:00 pm

|Recurring eveniment (See all)

One event on 1 September, 2018 at 1:00 pm

Asociația Work at Home Moms, filiala Cluj, vă invită sâmbătă, 1 septembrie, începând cu ora 13.00, la unul dintre cele mai de suflet evenimente marcă proprie, organizate până astăzi – vernisajul expoziției „Stiluri și tablouri WAHM”. Expoziția va fi găzduită de cinematograful Dacia, în perioada 1-10 septembrie și va reuni cu mândrie lucrările a 13 mămici creative, membre ale asociației.

Simțim că acest eveniment marchează totodată un nou pas în activitatea noastră, reprezentând o piatră de temelie pentru dezvoltări ulterioare. Această expoziție stă mărturie atât maturității noastre, ca asociație, cât și creativității participantelor care au făcut-o posibilă.

În fiecare dintre lucrările expuse, este un crâmpei de suflet. O fărâmă de amintire, de vis, de secret sau dorință, ce prinde formă fizică în fața voastră, în moduri felurite, la fel de unice precum fiecare memorie în parte. Iar nimic din ceea ce vi se așterne în față nu e un simplu tablou.

Încurajăm orice iubitor de artă să ne treacă pragul, în perioada de desfășurare a expoziției, și să ajute astfel atât la dezvoltarea unei comunități, cât și la promovarea unor artiste pentru care recunoașterea înseamnă, de fiecare dată, mai mult decât validare.
Pentru multe dintre participante, arta înseamnă relaxare și regăsirea de sine la finalul unei zile agitate, pline de provocări cu mâini și picioare mici, dar și un mijloc de a își obține independenta financiară care să le permită „luxul” de a rămâne alături de copiii lor. Considerăm că în ritmul grăbit al vieților pe care le trăim fiecare, în tumultul unei noi zile, acesta este un motiv suficient de bun pentru care să ne oprim puțin în loc, să respirăm de câteva ori în tihnă și să alegem să privim pentru o clipă lumea prin ochii unei mame care își așterne sufletul în fața noastră.
Și tocmai pentru că ne dorim cu ardoare ca acest eveniment să reprezinte și un mijloc de legătură între mămicile creative și iubitorii de artă handmade, vom avea grijă ca în dreptul lucrărilor să poată fi regăsite datele de contact ale fiecăreia dintre autoare. Ba mai mult decât atât, pentru a încuraja și mai mult interacțiunea dintre public și expozant, în sală va fi instalat și un panou de feedback, de care sperăm ca toți vizitatorii să profite pentru a ne împărtăși o sugestie, un mesaj de încurajare sau, de ce nu, o critică constructivă.

Intrarea în cadrul evenimentului este LIBERĂ!
Vă așteptăm cu drag și suflete deschise.
* mai multe informaţii la adresa de email [email protected]

Details

Start:
2 September, 2018, 10:00 am
End:
11 September, 2018, 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1408938499250837/

Locație

Cinema Dacia
Str. Bucegi, nr. 11B
Cluj-Napoca, 400001 Romania
+ Google Map
Website:
facebook.com/CinemaDaciaCluj/

Evenimente viitoare

Fri 18

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 27 September, 10:00 pm
Fri 18

EC Garden

31 August, 5:00 pm - 1 October, 10:00 pm
Fri 18

Méra World Music LITE

17 September, 7:00 pm - 20 September, 10:00 pm
Fri 18

Zilele Recoltei

18 September, 8:00 am - 20 September, 8:00 am
Share This