Expoziție: "Through the eyes of a loved one", de Andreea Coroian | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Expoziție: “Through the eyes of a loved one”, de Andreea Coroian

10 November, 2019, 6:00 pm - 11 November, 2019, 12:00 am

“Through the eyes of a loved one” este o expoziție de fotografie, ce are ca temă centrală iubirea: pentru artă, oameni și locuri. Prin încercarea ei de a ne rupe câte o bucățică din propria sa poveste, Andreea a reușit să ne atingă inimile, introducându-ne într-o nouă viziune despre viață. Fiecare moment capturat de ea ascunde în spate multă pasiune, emoție și sinceritate.

Dorind să încurajăm expresia frumosului și exprimarea iubirii, vă invităm să participați la acest exemplu de transparență emoțională pășind în lumea Andreei și privind lumea prin ochii ei pentru câteva ore.

Așadar, acest eveniment se adresează iubitorilor de artă (în toate formele ei) și își propune să vă deschidă ochii pentru a descoperi frumosul în tot ce vă înconjoară.

În 10 Noiembrie, sperăm să ai parte și tu, alături de noi, de o după-amiază plăcută în care ne vom bucura de muzică live și de dans contemporan, savurând un pahar de vorbă și iubire! 🥰

Detalii

Start:
10 November, 2019, 6:00 pm
End:
11 November, 2019, 12:00 am
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/553976415405787/

Locație

ROOM
Constantin Daicoviciu 11
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Organizator

Andreea Coroian

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.