EYOT "the Nirvana of jazz" la Jazz Fan Rising CLUJ

EYOT “the Nirvana of jazz” la Jazz Fan Rising CLUJ

EYOT “the Nirvana of jazz” la Jazz Fan Rising CLUJ

𝗘𝗬𝗢𝗧este o trupă cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează între rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, și susținut de compoziții puternice. Indiferent cum veți alege să numiți muzica acestor patru băieți, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligență care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.

𝗝𝗮𝘇𝘇 𝗙𝗮𝗻 𝗥𝗶𝘀𝗶𝗻𝗴 sărbătorește împreună cu 𝗘𝗬𝗢𝗧10 ani de la fondarea trupei. La concert veți asculta odată piese de pe ultimul lor album, 557799, apărut în Statele Unite la Ropeadope Records, încă necântate pe la noi și desigur, câteva din piesele lor consacrate, care au ridicat festivalurile și sălile de concert în picioare.

❞𝙀𝙡𝙚𝙘𝙩𝙧𝙤 𝙟𝙖𝙯𝙯 𝙧𝙤𝙘𝙠 𝙛𝙪𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙥𝙡𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚 𝙨̗𝙞 𝙞𝙣𝙤𝙫𝙖𝙩̗𝙞𝙚 𝙨̗𝙞 𝙤 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙥𝙧𝙚𝙩𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙡𝙖𝙨𝙖̆❞ – Tim Dickeson, Jazzwise
❞𝙋𝙪𝙧 𝙨̗𝙞 𝙨𝙞𝙢𝙥𝙡𝙪 𝙪𝙞𝙢𝙞𝙩𝙤𝙧❞ – Mike Chadwick, SoulandJazz.com
❞… 𝙟𝙖𝙯𝙯, 𝙢𝙪𝙯𝙞𝙘𝙖̆ 𝙘𝙡𝙖𝙨𝙞𝙘𝙖̆, 𝙛𝙤𝙡𝙠 𝙨̗𝙞 𝙧𝙤𝙘𝙠 𝙞̂𝙣𝙩𝙧-𝙪𝙣 𝙖𝙢𝙚𝙨𝙩𝙚𝙘 𝙞̂𝙢𝙗𝙖̆𝙩𝙖̆𝙩𝙤𝙧❞ – Ian Patterson, All About Jazz

𝗘𝗬𝗢𝗧 înseamnă: Dejan Ilijic – Pian, claviaturi; Sladjan Milenovic – chitară electrică; Milos Vojvodic – percuție; Marko Stojiljkovic – bas electric. 𝘼𝙪 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙚𝙧𝙩𝙖𝙩 𝙞̂𝙣 25 𝙙𝙚 𝙩̗𝙖̆𝙧𝙞, 𝙙𝙞𝙣 𝙅𝙖𝙥𝙤𝙣𝙞𝙖 𝙞̂𝙣 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙩̗𝙖, trecând, desigur, prin România – a doua țară ca număr de fani ai lor, considerând rețelele sociale și platformele de streaming.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This