FEREASTRA CARE N-AVEA SOMN

FEREASTRA CARE N-AVEA SOMN

1 IUNIE | ORA 17:00
4 IUNIE | ORA 18:30
5 IUNIE | ORA 11:00
FEREASTRA CARE N-AVEA SOMN | recomandat copiilor 5+
În noaptea dinainte de a împlini 7 ani, Ruxi se gândește dacă să facă sau nu acest pas. Cum să faci să împlinești șapte ani, dar să ai voie în continuare să faci tot ce face un copil de 2, de 3, de 5, de oricâți ani? Împreună cu prietena ei secretă, Ruxi află marele secret al adulților și cum să aibă oricâți ani dorește.
de: Selma Dragoș
regia: Dragoș Mușoiu
cu: Oana Mardare, Paula Seichei, Bianco Erdei, Andreea Ajtai
make-up artist: Paula Hulopi
______________________________
🎫Bilete🎫
➡ online (recomandat):
https://bit.ly/3yy46oD
➡ din rețeaua Eventbook (Librăria Humanitas, Str. Universității nr. 4; Cinema Florin Piersic)
*Ce reprezintă ”biletul susținătorului”? este o variantă de bilet prin care dacă doriți, ne puteți susține activitatea. Dumneavostră decideți ce fel de bilet achiziționați pentru reprezentațiile MiniREACTOR (10 ron sau 20 ron).
❗ BILETELE ELECTRONICE POT FI IMPRIMATE ÎN REGIM PROPRIU SAU TRANSFERATE PE SMARTPHONE, PENTRU A FI VALIDATE LA INTRARE
_______________________________
Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:
📌Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, vă recomandăm achiziționarea biletelor online.
📌Echipa MiniReactor vă va indica, la intrare, locul dumneavoastră.
📌Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului prin platforma eventbook sau prin telefon la numărul 0745406554.
📌Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 15 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de siguranță.
📌Accesul spectatorilor în curte este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
📌Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în sala de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
📌Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de MiniReactor.
📌Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de siguranță și cu respectarea marcajelor amplasate.
📌Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
📌Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac, conform normelor în vigoare.
________________________

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This