Festivalul Caravana cu Jocuri

Festivalul Caravana cu Jocuri

Între 24 și 27 septembrie 2020, Iulius Parc din Cluj Napoca devine destinație de joacă și lectură. Happy Color Romania și Iulius Mall Cluj-Napoca te cheamă aici la Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte.
După două ediții de succes, una în iunie la Timișoara și alta în iulie la Iași, Caravana cu Jocuri poposește la Cluj-Napoca într-o formulă extinsă, adăugând zonelor cu jocuri și ateliere o zonă generoasă cu carte pentru copii.
Patru zile mari și late te vor întâmpina cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de societate, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, personaje de poveste, concerte, ateliere, lansari de carte, se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.
Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, oferind mereu o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. De aceea, veți găsi în cadrul festivalului o mulțime de jocuri cu diverse tematici și pentru diferite categorii de vârstă aranjate în 4 zone de joacă împărțite pe categorii de vârstă și pregatite pe mese rezervate pentru 3 persoane sau pentru câte o familie, la care veți putea participa în funcție de locurile disponibile.
Participarea la evenimentele de joacă este gratuită, dar se va face prin înscriere online pentru un număr limitat de persoane care pot să participe o singură dată pe zi, la zona de joacă corespunzătoare vârstei, numărul de participanți fiind limitat la 199, pe intervale orare.
Pentru înscriere la activitatile din zona de joacă vă rugăm să accesati următorul link:
LINK INSCRIERE LA FESTIVAL aici.

Participarea la evenimentele culturale, atelierele creative si la targul de carte pentru copii din cadrul festivalului este de asemenea gratuită. Înscrierea și accesul la acestea se va putea face la fața locului, pentru un număr limitat de persoane care pot să participe la un moment dat in zona respectiva sau la fiecare eveniment în parte. Datele fiecărui participant vor fi trecute în tabelul nominal cu participanții la eveniment.
Evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de sigurantă impuse de autorități în conformitate cu Ordinul Ministerului Culturii nr 2941 din 19 iunie 2020.
Programul de vizitare si de participare la evenimentele din cadrul festivalului este de joi 24.09 pana duminica 27.09.2020 in intervalele orare 10.00-14.00 si 16.00-20.00.
Regulamentul festivalului îl aveți aici.

Cine poate participa?
Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare!
Cine suntem:
Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joaca si facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele. Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.
Vă așteptăm cu drag!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This