fbpx
Festivalul de Psihanaliză și Film

Festivalul de Psihanaliză și Film @ Cinema Victoria

Festivalul de Psihanaliză și Film @ Cinema Victoria

𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗣𝘀𝗶𝗵𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇ă ș𝗶 𝗙𝗶𝗹𝗺, Cluj-Napoca, ediția a II-a

𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗡𝗲𝘂𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲, în perioada 29 – 31 octombrie 2021, la Cinema Victoria

Punem reflectoarele pe film și psihanaliză, într-o ediție organizată în format fizic de această dată, sub genericul „𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗡𝗲𝘂𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲”.

Într-un cadru dedicat cinematografiei și psihanalizei, ne vom bucura împreună – organizatori, invitați și cinefili – de selecții de scurtmetraje, programe adresate copiilor, precum și de filme de lungmetraj premiate la festivaluri internaționale și prezentate în proiecții speciale în România.

Filmele vor fi acompaniate de discuții cu regizori, producători, actori sau critici de film, terapeuți și psihanaliști.

Programul este realizat prin consultanță cinematografică și de psihanaliză prin intermediul Ambasadorului și Directorului Festivalului – Irina Margareta Nistor.

Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film este, în fapt, proiecția românească a European Psychoanalytic Film Festival, care are loc la Londra, o dată la doi ani.

În România, evenimentul are loc în fiecare an, începând din 2012, sub directoratul criticului de film Irina-Margareta Nistor și este organizat cu sprijinul Societății Române de Psihanaliză și a altor parteneri importanți – instituții de stat și companii private.

Eveniment realizat cu sprijinul: Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Local Cluj-Napoca
Susținut de: Visit Cluj
Organizat de: ARTIS

Programul se găsește aici, iar biletele pe acest site.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This