Festivalul Enescu la Cluj-Napoca | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Festivalul Enescu la Cluj-Napoca

4 September, 2019, 7:00 pm - 14 September, 2019, 8:30 pm

Anul acesta, Festivalul Enescu ajunge la Cluj-Napoca, iar spectatorii vor avea ocazia să participe la mai multe recitaluri și vor putea vedea și asculta, în premieră, nume mari ale muzicii clasice, cu ocazia celei de-a 24-a ediții a Festivalului Internațional George Enescu (31 august-22 septembrie).

Vor avea loc 6 concerte și recitaluri la Sala Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” și Sala Auditorium Maximum, în perioada 4-14 septembrie.

Pe scena Sălii Auditorium Maximum vor susține recitaluri unii dintre cei mai așteptați artiști din cadrul festivalului: pianista Elisabeth Leonskaja – „ultima mare doamnă a școlii ruse” (10 septembrie) și Nobuyuki Tsujii – japonezul nevăzător care a uimit lumea muzicii cu tehnica sa la pian (14 septembrie).

La rândul ei, Sala Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” va reuni recitalurile unor nume consacrate și tinere talente ale generației de azi: renumitul violonist David Grimal – extrem de apreciat de compozitori și de publicul tânăr (9 septembrie), pianistul canadian Charles Hamelin care a atras atenția prin stilistica și maturitatea sa muzicală, fiind recompensat cu numeroase premii internaționale (4 septembrie), Monte Piano Trio – grup recunoscut pentru sensibilitatea și energia pe care o transmite spectatorilor (5 septembrie) și Ziyu He – violonist chinez care a devenit unul dintre cei mai tineri artiști invitați să cânte alături de Orchestra Filarmonicii din Viena (8 septembrie).

Biletele pot fi achiziționate online de pe platformele: Iabilet.ro / Eventim.ro

Detalii

Start:
4 September, 2019, 7:00 pm
End:
14 September, 2019, 8:30 pm
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca,400xyz1Romania+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.