Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy

6 November, 2019 - 9 November, 2019

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy de anul acesta va începe din data de 6 până pe 9 noiembrie și are loc la Casa de Cultură a Studenților.

Ediția a VII-a aduce în fața iubitorilor de stand-up comedy 4 show-uri, cu artiști renumiți: Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu, Nicu Bendea, Maria Popovici, Banciu, Mincu și mulți alții.

În prima zi, pe 6 noiembrie, se anunță o Seară de Maraton de senzație! Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu și Nicu Bendea te vor face să râzi copios într-o seară de maraton marca FISC.

Show-ul de joi, pe 7 noiembrie, Stand Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu si Banciu, va fi o explozie de nebunie și râsete împreună cu Maria, Mincu și Banciu!

Al treilea show, Seara de improvizații cu Obligo, Improvertiții și Improbabilii, ce va avea loc pe 8 noiembrie, te vor face să râzi copios, cu prestații create chiar în fața ochilor tăi!

Show-ul care încheie Festivalul Internațional de Stand Up Comedy de anul acesta este English Comedy Night, care va avea loc pe 9 octombrie. Unii din cei mai buni comedianți internaționali: Luca Cupani, Magdalena Zofia, Steve Hili, Victor Pătrășcan vor stârni o explozie de nebunie și râsete în limba engleză!

Bilete și abonamente disponibile: aici

Details

Start:
6 November, 2019
End:
9 November, 2019
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/400584524169806/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

FISC

Evenimente viitoare

Share This