Festivalul Național de Teatru Studențesc ”Zilele Imago”

Festivalul Național de Teatru Studențesc ”Zilele Imago”

Festivalul Național de Teatru Studențesc ”Zilele Imago”, Ediția a IV-a își deschide din nou porțile!
Vă invităm în perioada 16-17 noiembrie 2018, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, pentru a participa la un adevărat maraton al spectacolelor de teatru puse în scenă de trupele de teatru studențesc din 6 orașe ale țării!
Anul acesta ne bucurăm de prezența unor tineri extrem de talentați care și-au anunțat participarea la festivalul ”Zilele Imago”, organizat de Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Teatrul Liber Imago și Ministerul Tineretului și Sportului.

Scopul evenimentului este promovarea teatrului studențesc în rândul tinerilor, stimularea libertății de creație, punerea în valoare a talentului artiștilor din domeniul artei interpretative, regiei și scenografiei, evidențierea potențialului creativ prin prezentarea unor producții teatrale diversificate.

Studenți pasionați de teatru, artiști amatori sau profesioniști, regizori tineri sau cu o carieră artistică însemnată, coregrafi și umoriști din Iași, Timișoara, Brașov, Alba-Iulia, București, Pitești vin la Cluj-Napoca să ne arate propria lor viziune asupra artelor spectacolului și să surprindă publicul cu o altfel de abordare a scenei, cu entuziamul lor, bucuria jocului și piese alese din cele mai variate registre teatrale!

Evenimentul se adresează tinerilor care vor avea ocazia să asiste la spectacole de teatru într-un cadru informal, puse în scenă de studenți și artiști care vin cu un suflu proaspăt , teme specifice vârstei lor și perspective exprimate creativ asupra unor teme ca: aparențele sociale, drame interioare, moarte, libertate, absurd.

INTRAREA LA TOATE SPECTACOLELE ESTE LIBERĂ!

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 16 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Imago, cu spectacolul ”Femeia cu pipă”, One Woman Show susținut și regizat de Diana Elena Dumitrache, membră a trupei de teatru studențesc Imago, a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This