Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis, Ediția a XXII-a

Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis, Ediția a XXII-a

Dragi iubitori ai muzicii, ne pregătim de o nouă ediție a binecunoscutului nostru festival de jazz, FESTIVALUL NAȚIONAL STUDENȚESC ”JAZZ NAPOCENSIS”, care a ajuns la venerabila ediție XXII!
Anul acesta, profesorul coordonator al evenimentului, domnul Ștefan Vannai și regizorul artistic, domnul Lucian Revnic, ne-au pregătit trei seri de jazz, în fiecare zi a festivalului, care se va desfășura în perioada 12-14 noiembrie, aici, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Invitatul special al Festivalului este Dr. Virgil Mihaiu.

*În prima zi a festivalului, Luni, 12 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala 32 a Casei de Cultură a Studenților, vom avea parte de un tratament aparte pentru trup și suflet, ”Body and Soul Treatment”, prin intermediul muzicii de jazz, interpreti fiind membrii Clubului Dr. Jazz.
Vom afla beneficiile reale ale muzicii asupra organismului și stării psihice ale ascultătorului, în conferința susținută de Dr. Adrian Tase – ”Importanța meloterapiei”.

**A doua seară a Festivalului Jazz Napocensis, Marți, 13 noiembrie va începe de la ora 19.00, în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenților, cu proba de concurs pentru interpreții / trupele înscrise la Festival – ”Jazz-ul, Muzica Libertății”

***Cea de-a treia zi a evenimentului, Miercuri, 14 noiembrie, va consta în premierea trupelor, formațiilor câștigătoare, care vor susține apoi un concert în memoria lui Iosif Pepi Viehmann, profesor și speolog, considerat ultimul discipol al lui Emil Racoviță, numit în 2004, de către Primăria Cluj-Napoca, Cetățean de Onoare al Clujului pentru contribuţia la înfiinţarea Muzeului de Speologie „Emil Racoviţă”.

Vor concerta alături de premianții Festivalului, formațiile JUMP JAZZ BAND, BIG BAND GAIO – Casa de Cultură a Studenților și FUNK’E FETISH.

INTRAREA ESTE LIBERĂ pe parcursul întregului eveniment.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This