Festivalul Simfonia Prieteniei 2022

Festivalul Simfonia Prieteniei 2022

Avem bucuria de a invita pe toți copiii mici și mari, dar și pe părinți și bunici, la SIMFONIA PRIETENIEI, care va avea loc în acest an pe 25-26 Iunie! 🤗
SIMFONIA PRIETENIEI este un eveniment unic în România, care pune în centrul comunității persoanele cu dizabilități din Cluj-Napoca, în special tineri și copii.
Evenimentul se va desfășura pe o perioadă de două zile și va avea loc la Casino Centrul de Cultură Urbană, Parcul Central, Cluj-Napoca.
Vă așteptăm cu multe surprize și activități: teatru de păpuși 🎭, panou de escaladă 🧗, sesiuni de lectură 📖, activități asistate de animale 🦮, ateliere de pictură 🧑‍🎨 și bineînțeles concerte 🎶!
Proiectul SIMFONIA PRIETENIEI a început din dragoste pentru copiii cu dizabilități. Credem că și ei au nevoie de aceeași susținere și acceptare ca și orice copil tipic, că dezvoltarea, recuperarea și fericirea lor, depinde și de integrarea în societate, de accesul la locuri de joacă și la evenimente artistice și sociale.
Împreună putem învăța să fim mai toleranți și empatici, ne putem inspira din poveștile motivaționale a celor care și-au acceptat și integrat dizabilitatea, vom crea punți mai solide între noi, bazate pe respect, incluziune și egalitate de șanse.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This