Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

FIBA EuroBasket 2017

31 August, 2017, 6:00 pm - 8 September, 2017, 9:00 pm

Campionatul European de baschet masculin Eurobasket din 2017, din care o grupă va fi găzduită de Cluj este cel mai important eveniment care are loc România după 1989, crede preşedintele Federaţiei Române de Baschet (FRB), Horia Păun.

FIBA (Federaţia Internaţională de Baaschet) a inaugurat în 2015 sistemul organizării turneului final european în mai multe ţări, iar la ediţia din 2017 România se numără printre cele patru state care vor găzdui câte o grupă a întrecerii.

FRB a anunţat vineri un parteneriat cu Banca Transilvania, în valoare de un million de euro, iar în această lună oficiali ai FIBA şi ai celorlalte ţări organizatoatre au avut o întâlnire de lucru la Cluj pentru buna desfăşurare a turneului European. În urmă cu trei zile a fost lansat logo-ul oficial al Eurobasket 2017.

“De acum înainte putem să vorbim mai mult despre acest turneu final, important pentru baschetul autohton, pentru Cluj-Napoca, dar mai ales pentru România. Este o întrecere de anvergură, poate cea mai importantă competiţie organizată în România după decembrie 1989. Şi când spun asta subliniez doar câteva dintre datele ediţiei trecute, EuroBasket 2015 adunând 720.000 de spectatori în cele patru ţări, dar şi un impact major în întreaga lume, întrecerea fiind transmisă in direct de 165 de televiziuni. Noi suntem pregătiţi, suntem coştienţi că mai avem mult de muncă, dar sunt convins că ne vom ridica la înălţime din punct de vedere organizatoric, dar şi în plan sportiv, pentru că ne dorim sa obţinem o performanţă notabilă”, a declarat Horia Păun. “EuroBasket 2017 este al doilea eveniment sportiv ca importanta pentru continentul nostru, dupa fotbal”, a punctat oficialul FRB.

Eurobasket 2017 masculin se va desfăşura între 31 august – 17 septembrie, cele patru grupe urmând să fie găzduite de România – la Sala Polivalentă din Cluj, Israel, Finlanda şi Turcia, iar cea din urmă va găzdui şi turneul final.

Pentru prima dată în istorie, #EuroBasket2017 se va juca și în România, așa că hai să vezi un spectacol total de baschet.
Incepand de joi (17 august), au fost puse spre vanzare la casele de bilete ale Salii Polivalente din Cluj-Napoca tichetele de acces la meciurile din cadrul FIBA EuroBasket 2017. Astfel, suporterii baschetului au acum ocazia sa achizitioneze bilete pentru cel mai important eveniment sportiv al anului organizat in Romania si de la casele special amenajate in arena clujeana, nu numai de pe platformele electronice ale cunoscutelor retele Eventim, MyTicket si BLT.
Totodata, in reteaua MyTicket functioneaza o promotie pentru toti cei care sunt interesati sa achizitioneze un bilet in perioada urmatoare: pentru fiecare bilet cumparat la categoria a 3-a, primesti unul gratuit!

Pentru a veni in intampinarea publicului, casele de bilete de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca vor fi deschise zilnic (inclusiv in week-end), incepand cu ora 11:00 si pana la ora 19:00.

Program:

Detalii

Start:
31 August, 2017, 6:00 pm
End:
8 September, 2017, 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1773342456272421

Organizator

Federatia Romana de Baschet
Phone:
031 415 71 65
Email:
federatia@frbaschet.ro
Website:
frbaschet.ro

Locație

Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena)
Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca,Romania
+ Google Map
Phone:
0264 483 160
Website:
http://btarena.info/

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.