FISC Rooftop Edition | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

FISC Rooftop Edition

24 August, 2017, 7:00 pm - 11:00 pm

77 RON – 88 RON

Fisc Rooftop Edition
We are back!

Revenim în forță cu PRIMUL ROOFTOP MARATON de 3 ore de Stand-Up Comedy. Două reprize de râsete cu o pauză de 30 de minute într-o locație inedita: rooftop-ul parkingului Primăriei Cluj din centru.

Două generații de comedianți ne vor aduce zâmbetul pe buze , în prima parte Maria Popovici caștigătoarea celei de a 2-a ediții iUmor, Mincu și autorul bestsellerului din 2016 “Suge-o Ramona “, Andrei Ciobanu. A doua parte de umor va fi întreținută de 3 monștrii sacrii. Aceștia au fost printre primii care au pus bazele stand-up-ului în România: Teo, Vio și Costel.

Cum să-ți petreci mai bine seara de joi, 24 august de la ora 19:00 decât râzând cu gura până la urechi, într-o locație inedită, cu un pahar în mână?

Fisc Rooftop Edition. Be there or be square!

PS: Noi am cercetat și după studii laborioase, am descoperit că vremea va fi frumoasă, în caz că se înrăutațește prognoza ne mutăm la Casa de Cultura a Studenților. Vă mulțumim pentru întelegere.

Bilete disponibile aici.

Grabește-te să îți iei bilet, locurile sunt limitate.
#FISC #FISCROOFTOP

Detalii

Dată:
24 August, 2017
Program:
7:00 pm - 11:00 pm
Cost:
77 RON – 88 RON
Eveniment Category:
Tag:
, , , , , , ,
RSVP
https://www.facebook.com/events/1449509311796019

Organizator

FISC

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.