fbpx
lori, fete si baieti, melodii si cantareti

Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți

Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți

🌸 Probabil îți aduci aminte de jocul din copilărie, dar nu mai știi exact cum era. Nici nu e nevoie, că nu va trebui să îl joci, dar numele lui se potrivește cu ceea ce vei găsi pe 8 iunie în Centrul de Cercetari Biologice Gradina Botanica “Vasile Fati” Jibou.

🌸 Florile de toate felurile și culorile sunt deja acolo, melodiile și cântăreții vor face atmosferă, iar fetele și băieții sperăm să fie în număr cât mai mare, ca ajutorul oferit grădinii să fie unul important.

🌸 Lăsând ideea de joc deoparte, treaba e foarte serioasă. Grădina trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, iar oamenii faini din staff-ul ei fac ca aceasta să impresioneze în continuare prin peisaje, serele cu plante exotice, complexul acvaristic și parcul zoo. Hai să arătăm că dorim să rămână frumoasă și să se dezvolte mai departe, participând la eveniment și donând.

▪ Ce mod mai bun să ajuți, dacă nu petrecând o zi în natură, cu muzică live, mâncare bună, oameni prietenoși și vibe bun? ▪

🌸 byron și Lucia – Solo Act – vor cânta, din truck-uri se va servi street food și băuturi, iar gazdele ne așteaptă cu un tur ghidat și un suc de mere din livada proprie, iar la final te poți întoarce acasă cu plante aromatice și ornamentale ca suveniruri.

Activități „Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți”

Concerte live
Niciun eveniment fără muzică bună vara aceasta! Și bineînțeles că muzica bună nu putea să lipsească dintr-o locație atât de specială, așa că, pe lângă sunetul liniștii și mirosul florilor, participanții la eveniment se vor putea bucura și de concertele byron și Lucia – Solo Act.

Expoziție foto
Pe perioada evenimentului la Grădina va avea loc și o expozitie de artă contemporană care reprezintă colecția de artă contemporană a Centrului de Cercetări Biologice Jibou, rezultat al celor șapte ediții anuale ale simpozionului de arte vizuale – Arta în Grădină.

Relaxare totală
Grădina Botanică din Jibou este considerată cea mai frumoasă Grădină Botanică din România și una dintre cele mai cunoscute din Europa, iar cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să participe și la un tur ghidat organizat cu prilejul acestui eveniment.
Ba mai mult, iubitorii de natură vor putea pleca acasă și cu un suvenir de la Grădină, putând să aleagă între suc de mere produs din fructele din livada grădinii botanice și plante ornamentale/aromatice.

În plus, persoanele prezente la eveniment vor putea participa și la ateliere de olărit, opincărie, fierărie sau prezentare de arme, realizate de Geto-Dacii. Atelierele se vor desfășura într-un spațiu special amenajat și cu siguranță că experiența oferită participanților va fi unică.

Street food
Mâncarea bună nu va lipsi de la acest eveniment pentru că nimic nu merge mai bine cu muzica bună în natură decât o bere rece și mâncarea delicioasă. La eveniment vor fi prezente și câteva truck-uri cu street food și preparate care de care mai apetisante.

Bilete AICI
𝟙𝟘 𝕝𝕖𝕚 preț întreg
𝟝 𝕝𝕖𝕚 pentru elevi, studenti și pensionari
intrare gratuită pentru copiii sub 7 ani

▪️ Suma strânsă va fi folosită în scopul administrării grădinii. ▪️

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This