FMR – forme ușoare de performativitate | 14 august

FMR – forme ușoare de performativitate | 14 august

Profităm de vremea frumoasă de afară pentru a vă invita la un nou #FMR!
Vă așteptăm vineri, 14 august, de la ora 20:00, în Parcul Feroviarilor, unde alături de Oana Hodade și Lucia Mărneanu ne vom lăsa inspirați de ceea ce ne înconjoară și ne vom juca și vom experimenta (cu) forme ușoare de performativitate.
Un spațiu de creație fără restricții și presiuni.
▶️ Înscrierile se fac simplu aici.
Locurile sunt limitate. Participarea este gratuită. Curiozitatea e bine-venită.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, igienă și distanțare socială.
*Purtarea măștii este obligatorie
*La intrare vi se va măsura temperatura (max. admis 37.3 grade)
*Vă încurajăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție
*În cazul în care prezentați simptome sau nu respectați măsurile de protecție, accesul la eveniment nu va fi posibil.
____________
Despre moderatori:
Oana Hodade trăiește și lucrează la Cluj. A absolvit Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș. Cu o educație formală în artele spectacolului, și-a extins treptat interesul către performativitate, peisaj sonor, imagine, text și ilustrație. Explorează fragilitatea, senzualitatea și spațiul personal, creând lucrări care se concentrează pe redarea de experiențe și senzații. Munca ei are și o dimensiune pragmatică; lucrează alături de structuri independente în producția și promovarea artei contemporane și editează cărți.
Lucia Mărneanu este o artistă stabilită la Cluj. A absolvit secția de grafică la UAD și secția de actorie la UBB. A colaborat, fie ca actriță, fie ca ilustrator, cu regizori ca Sinko Ferencz, David Schwartz, Cristian Ban, Leta Popescu, Andreea Iacob. În prezent pictează pereți, activând sub numele de Dunga. Cel mai recent proiect al ei este jurnalul grafic ”An Almost Political Diary” (ed. Idea 2019).
____________
GDPR: Prin prezența la eveniment vă dați acordul de a fi fotografiați. Fotografiile vor fi folosite doar pentru comunicarea evenimentului și pentru arhiva organizației.
____________
#FMR este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This