Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

FMR – Forme ușoare de performativitate #4

10 Iulie, 7:00 pm

Detalii

Data:
10 Iulie
Interval orar:
7:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1977421015623689/

Organizator

Fabrica de Pensule

Locație

Fabrica de Pensule
Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca,
FMR – Forme ușoare de performativitate #4

#FMR forme ușoare de performativitate: spațiu golit de judecată și constrângeri și umplut cu reflecții, improvizație, libertate de creație și experimentare.

Invităm artiști, studenții, dramaturgii, teatrologii, artiștii interesați de arta foto-video, dans, coregrafie, dar și amatorii de performance care nu au găsit încă un context de formare și exprimare la cea de-a patra întâlnire dintr-o serie de evenimente inspirate de proiectul Miercurea Lejeră, inițiat și dezvoltat de Maria Baroncea și Eduard Gabia.

Sala RAP din cadrul Fabricii de Pensule va fi gazda întâlnirii #FMR4 și se va transforma în locul apariției unor noi forme artistice: reflecții spontane și acțiuni inspirate de momentul prezent fără teama de a fi judecat de către public sau colegi.

#FMR a devenit un loc în care artiștii se simt liberi, deschiși spre a fi ei înșisi, curioși să experimenteze spontaneitatea, întâlnirea cu prezentul lor aici și acum.

▶️ Așadar, dacă simți că ai ceva de spus/ arătat/ dansat/ performat/ cântat/ citit/ jucat/ proiectat/ descoperit/ experimentat/ și vrei să participi cu un moment performativ, completează, până în data de 9 iulie, următorul formular.

Nu se dau teste. Nu se fac evaluări. Fără constrângeri. Fără limitări. Doar Artă liberă și eFeMeRă.

Accesul pentru public este gratuit și nu necesită rezervare!

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz