fbpx

FMR – Forme ușoare de performativitate #6

FMR – Forme ușoare de performativitate #6

#FMR forme ușoare de performativitate: spațiu golit de judecată și constrângeri și umplut cu reflecții, improvizație, libertate de creație și experimentare.

Invităm artiști, studenții, dramaturgii, teatrologii, artiștii interesați de arta foto-video, dans, coregrafie, dar și amatorii de performance care nu au găsit încă un context de formare și exprimare la cea de-a patra întâlnire dintr-o serie de evenimente inspirate de proiectul Miercurea Lejeră, inițiat și dezvoltat de Maria Baroncea și Eduard Gabia.

Sala Studio din cadrul Fabricii de Pensule va fi gazda întâlnirii #FMR6 și se va transfoma în locul apariției unor noi forme artistice: reflecții spontane și acțiuni inspirate de momentul prezent fără teama de a fi judecat de către public sau colegi.

#FMR a devenit un loc în care artiștii se simt liberi, deschiși spre a fi ei înșisi, curioși să experimenteze spontaneitatea, întâlnirea cu prezentul lor aici și acum.

▶️ Așadar, dacă simți că ai ceva de spus/ arătat/ dansat/ performat/ cântat/ citit/ jucat/ proiectat/ descoperit/ experimentat/ și vrei să participi cu un moment performativ, completează, până în data de 4 noiembrie, următorul formular

Nu se dau teste. Nu se fac evaluări. Fără constrângeri. Fără limitări. Doar Artă liberă și eFeMeRă.

Accesul pentru public este gratuit și nu necesită rezervare!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This