Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

FMR – Forme ușoare de performativitate #6

6 November, 2018, 7:00 pm - 8:30 pm

#FMR forme ușoare de performativitate: spațiu golit de judecată și constrângeri și umplut cu reflecții, improvizație, libertate de creație și experimentare.

Invităm artiști, studenții, dramaturgii, teatrologii, artiștii interesați de arta foto-video, dans, coregrafie, dar și amatorii de performance care nu au găsit încă un context de formare și exprimare la cea de-a patra întâlnire dintr-o serie de evenimente inspirate de proiectul Miercurea Lejeră, inițiat și dezvoltat de Maria Baroncea și Eduard Gabia.

Sala Studio din cadrul Fabricii de Pensule va fi gazda întâlnirii #FMR6 și se va transfoma în locul apariției unor noi forme artistice: reflecții spontane și acțiuni inspirate de momentul prezent fără teama de a fi judecat de către public sau colegi.

#FMR a devenit un loc în care artiștii se simt liberi, deschiși spre a fi ei înșisi, curioși să experimenteze spontaneitatea, întâlnirea cu prezentul lor aici și acum.

▶️ Așadar, dacă simți că ai ceva de spus/ arătat/ dansat/ performat/ cântat/ citit/ jucat/ proiectat/ descoperit/ experimentat/ și vrei să participi cu un moment performativ, completează, până în data de 4 noiembrie, următorul formular

Nu se dau teste. Nu se fac evaluări. Fără constrângeri. Fără limitări. Doar Artă liberă și eFeMeRă.

Accesul pentru public este gratuit și nu necesită rezervare!

Details

Date:
6 November, 2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/560255987766395/

Locație

Fabrica de Pensule
Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca, 400616 Romania
+ Google Map

Organizator

Colectiv A Cluj
Share This