Formă și Distanță @ H33

Formă și Distanță @ H33

Începând cu data de 26 până în 30 septembrie, Flora Sopa, artist internațional, născută în Cluj-Napoca, vă invită să luați parte la cea mai recentă reprezentare a universului ei sinesthesic. Aceasta vă propune o instalație de lumini și sunet inspirată din cercetările făcute din timpul studiilor în Franța, Strasbourg/Mulhouse, care vorbește de găsirea unei posibile paralele între sunet și lumină.

Preocupată de pictura sonora și instalații, Flora Sopa crează constante colaborări între spectrele de lumină și cel sonor. Acestea se găsesc în continuă evoluție în direct raport cu spațiile de expoziție și contextele în care sunt prezentate. Dând în general un sentiment de bunăstare și armonie, instalațiile sunt deseori create pentru a deveni spații imersive, binefăcătoare vizitatorului.

Această expoziție are ca scop reamintirea participanților de importanța simțurilor noastre și prețuirea fiecăruia dintre acestea. Acest concept este pus în valoare prin intermediul sărbătoririi săptămânii internaționale a surzilor.

Vernisajul va fi pe data de 26 septembrie, orele 18:00-22:00 și propune diferite evenimente pe lângă instalațiile artistei.
Astfel, vă veți putea bucura de performanceuri muzicale, de vibrații, poezie și proză, etc…

Vă așteptam la deschiderea evenimentului (care este adaptat tuturor vârstelor), sperând să vă vedem cât mai numeroși.

Extra pentru toți vizitatorii noștri:
networking+socializare
launch event+bar

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This