Framing The Spectrum

Framing The Spectrum

Framing The Spectrum

În acest semestru, la fel ca și până acum, în cadrul Festivalului Universității Tehnice vor avea loc numeroase concursuri și activități pe parcursul celor două săptămâni.

Deoarece și în Universitatea Tehnică se numără studenți talentați, iubitori de activități artistice, propunem o modalitate de a valorifica fotografia.

Dacă una din principalele tale pasiuni este să surprinzi diferite cadre, să imortalizezi momente și dorești ca munca și talentul tău să fie apreciate, un prilej bun este să te înscrii și să iei parte la concursul de fotografie și scurtmetraj din cadrul festivalului.

Tema concursului foto va fi bazată pe cea a festivalului, dorindu-se ca simetria, lumina și culorile să fie evidențiate în capturile participanților, iar scurtmetrajele trebuie realizate pornind de la citate cum ar fi „Some things remain unchanged as the time passes”, „Come with me, where dreams are born and time is never planned”.

Înscrierile se pot face în intervalul 11-18 mai, urmând ca persoanele înscrise să trimită materialele, conform regulamentului.

Regulamentul concursului și alte detalii aici.
Don’t miss your chance!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This