Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Frank Sinatra Christmas Show

12 December, 2019, 7:00 pm - 9:00 pm

Frank Sinatra Christmas Show

Entertainerul Gabriel Farkas revine la Cluj în 12 decembrie 2019 pentru a celebra ziua de naștere a marelui Frank Sinatra într-o formulă extinsă și cu un spectacol de Crăciun nou în farmecul și stilul clasic american cu colinde celebre și melodii de vocal-jazz consacrate, la Casa de Cultură a Studenților.

Ediția de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicată din nou maestrului Frank Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o carieră lungă de 60 de ani, el a reușit să fie deschizător de drumuri în anii 30 și să câștige o popularitate fulminantă indiferent de curentul muzical al următoarelor decenii. Ascultăm într-un concert extraordinar de Crăciun piese de referință în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor: “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Jingle Bells”, “White Christmas”, dar și “New York, New York” și “My Way”.

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

* Biletele pot fi achiziţionate online pe biletmaster.ro și la standul Eventim din Iulius Mall.

PRESALE:
Categoria I: 100, ̶2̶0̶0̶ lei
Categoria II: 80, ̶1̶5̶0̶ lei

Details

Date:
12 December, 2019
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/400620517537484/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Evenimente viitoare

Share This