fbpx

Frank Sinatra Christmas Show

Frank Sinatra Christmas Show

După 3 ani de la succesul concertului #sinatra100, ediția de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicată din nou maestrului Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o carieră lungă de 60 de ani, el a reușit să fie deschizător de drumuri în anii 30 și să câștige o popularitate fulminantă indiferent de curentul muzical al următoarelor decenii. Ascultăm într-un concert extraordinar de Crăciun piese de referință în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor: “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Jingle Bells”, “White Christmas”, dar și “New York, New York”, “My Way”.

Entertainer-ul Gabriel Farkas revine la Cluj în 13 decembrie și va susține un concert excentric de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra, cu un repertoriu clasic american cu colinde celebre, la Casa de Cultură a Studenților.

Gabriel Farkas a reușit performața de a umple complet 2 săli de concert pentru 2 reprezentații susținute în aceeași zi. O reușită unică pentru un concert de jazz pe piața din România!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This