Friends Quiz Championship – Grand finale

Friends Quiz Championship – Grand finale

Se spune că dacă săptămâna începe cu bine, se termină în același spirit. Așa că, începe săptămâna în forță și distracție. Găsește-ți prieteni inspirați, cu chef de răspuns la întrebări și rezervă un loc echipei.
Concursul se desfășoară în perioada 08.01-27.08.2018, în fiecare luni, de la ora 20:00, iar taxa de participare este de 7 lei/persoană/ediție.
Regulamentul concursului este:
1. Echipele sunt formate din minim 2 participanti, maxim 6. Dacă o echipă depășește numărul de membri, pentru fiecare persoană în plus va fi depunctată cu 5 puncte/ediție.
2. Quizul este împărțit în 9 runde a câte zece întrebări:
Runda 1 – Identificare imagini, diverse domenii
Runda 2 – Cultură generală
Runda 3 – Sport
Runda 4 – Recunoaște melodia
Runda 5 – Recunoaște filmul
Runda 6 – Food&Drinks
Runda 7 – Istorie și Geografie
Runda 8 – Runda publicului, ea va fi decisă de echipa care obține locul 3 la ediția precedentă
Runda 9 – Runda SURPRIZĂ.
3. Fiecare răspuns corect va obține 1 punct, răspunsurile parțiale primind 0,5 puncte.
4. Fiecare echipă va primi câte o foaie de concurs pentru fiecare runda. Pe această foaie se va scrie numele echipei, numărul rundei și răspunsul la întrebări. La finalul fiecărei runde foile vor fi ridicate.
5. Dacă la finalul Quizului, printre primele 3 locuri se află echipe cu același număr de puncte, se va face un baraj de departajare.
6. Quizul este împărțit în șapte(7) etape plus finala care se va desfășura pe parcursul lunii august.
7. Fiecare etapă se va desfășura pe parcursul unei luni, având după caz patru (4) sau cinci (5) ediții.
8. Punctajele vor fi adunate într-un clasament general, echipa cu cele mai multe puncte la final de etapa va primii acces în finală, care se va desfășura pe parcursul lunii august. Daca o echipa câștigă pentru a doua oară locul 1 al etapei, va primii un avantaj de cinci (5) puncte în finală iar echipa de pe locul doi (2) al etapei va primii acces în finală.
9. În finală vor intra zece (10) echipe, câștigătoarele celor șapte etape plus cele mai bine clasate echipe de pe locurile doi (2) sau trei(3), pentru care vom avea o ediție în 30.07.2018, cele mai bune trei (3) echipe primind accesul în finală.
10. Ne gândim și la fumători 🙂 Pauzele de țigară vor fi la finalul rundei 2, 4, 6 și înainte de afișarea clasamentului general.
11. În timpul jocului este interzisă folosirea oricărui dispozitiv cu care se poate accesa internetul (telefoane, tablete, laptopuri, etc). Echipele care nu respectă acest lucru vor fi penalizate cu 10 puncte pentru fiecare abatere.
Dar cine vrea să piardă distracția, încălcând regula 8, având în vedere premiile garantate la fiecare ediție și ofertele de 3+1 gratis la berile super premium Guinness și Weihenstephan.
Enjoy the Quiz!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This