Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Fuckup Nights Cluj // Vol. 6

20 Septembrie, 7:00 pm - 9:30 pm

Detalii

Data:
20 Septembrie
Interval orar:
7:00 pm - 9:30 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/2111210528912226/

Locație

ClujHub
Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Fuckup Nights Cluj // Vol. 6

Notează-ți în agendă data pentru a șasea ediție Fuckup Nights Cluj Napoca din 20 septembrie. Mai multe detalii în curând.

Din 22 martie, Clujul s-a alăturat familiei globale F.U.N – care a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat si au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, F.U.N. este o mișcare internațională care se desfășoară lunar în peste 300 de orașe din 84 de orașe din întreaga lume.

Fie că este vorba de un start-up, de o afacere, de un proiect de dezvoltare, artă, cultură, arhitectură, medicină, sport, tehnologie, sau orice altceva, din experiența eșecului se pot învăța foarte multe.


Save the date for our sixth edition of Fuckup Nights Cluj on the 20th of September. More details soon.

In March, Cluj has joined the F.U.N global family.
The F.U.N movement started in 2012, in Mexico City, when a group of friends met up and started to share their failures. Nowadays, F.U.N is an international movement which is organised in over 100 cities around the world.

Whether we talk about a startup, a business, a project in development, art, culture, architecture, medicine, sport, technology or any other field, we have a lot to learn from failure.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz