Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Gala de deschidere a Stagiunii 2020-2021

9 October, 2020, 7:00 pm - 8:00 pm

DISTRIBUȚIE:
Dirijor: Adrian Morar
Carmen Gurban
Veronica Fizeșan
Irina Săndulescu
Diana Țugui
Iulia Merca
Marius Vlad Budoiu
Sorin Lupu
Sebastian Balaj
Simonfi Sandor

Orhcestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca
Regie scenă culise: Dan Lupea
DESCRIERE:
Unul dintre cele mai armonioase și strălucitoare momente ale fiecărei stagiuni este Gala de operă prin care artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca adresează un salut melodios și mult așteptat publicului, dornic de revedere după vacanța de vară. Chiar dacă anul acesta este unul aparte, Gala de deschidere a Stagiunii 2020/2021 va răspândi farmecul liric cu care suntem deja obișnuiți, oferindu-ne un veritabil regal operistic.
Evenimentul se bucură de interpretarea soliștilor Carmen Gurban, Veronica Fizeșan, Irina Săndulescu, Diana Țugui, Iulia Merca, Marius Budoiu, Sorin Lupu, Sebastian Balaj și Simonfi Sandor, acompaniați de Orchestra Operei, aflată sub bagheta dirijorului Adrian Morar. Cu toții ne promit o călătorie muzicală printre cele mai îndrăgite și reprezentative partituri ale tuturor timpurilor. Vom pătrunde, astfel, în romantismul lui Georges Bizet și a minunatei sale Carmen, în trepidanta poveste a lui Evgheni Oneghin semnată de P. I. Ceaikovski, dar și în legendarele capodopere verdiene Rigoletto, La Traviata, și în tumultoasele partituri pucciniene Madama Butterfly și Tosca. Nu va lipsi nici magia din Elixirul dragostei de G. Donizetti, iar Rusalka de A. Dvorak și Scripcarul de pe acoperiș de Jerry Bock ne promit experiențe muzicale rar întâlnite. Întregul repertoriu ne va readuce bucuria și emoția ce pot fi trăite doar în sala Operei!
*Asemeni tuturor spectacolelor din această perioadă excepțională, programul acestui eveniment este unul redus la o oră, interval ce permite respectarea tuturor normelor și măsurilor de siguranță ale participanților.
*Pentru mai multe detalii puteți accesa regulamentul oficial aici.
Vârsta recomandată: 12+
Dragi spectatori,
Toate inițiativele Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se vor încadra sub incidența legii, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate atât în aer liber cât și în interior, pentru prevenirea răspândirii COVID-19:
Atât organizatorii, cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măștii care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
Accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, asemeni ieșirii acestora, îndeplinind Distanțarea fizică și siguranța publicului;
Biletele achiziționate se pot returna cu maxim 48 de ore înainte de eveniment
Accesul copiilor sub 12 ani este strict interzisă
Agenția de bilete va fi deschisă de Luni până Vineri între 14:00-17:00, iar în zilele cu spectacol programat, biletele vor putea fi achiziționate cu maxim 45 de minute de la începerea reprezentației (Ora 18:15 respectiv ora 10:15 pentru spectacolele de tip „matineu”).
Fiecare reprezentanție va avea o durată maximă de o oră, fără pauză.

Details

Date:
9 October, 2020
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/378693153132877/

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 2-4
Cluj-Napoca, 400081 Romania
Phone:
0264 592 976
Website:
https://operacluj.ro
Share This