Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Gala de Deschidere TIFF 2019

31 May, 8:45 pm - 11:45 pm

Gala de Deschidere TIFF 2019

Parking – Filmul, în regia lui Tudor Giurgiu, deschide oficial #TIFF18 cu o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări, în premieră mondială la #Cluj,

🎫Biletele pentru gala de deschidere costă 30 de lei și pot fi cumpărate deja de aici.

Inspirat de bestseller-ul scriitorului Marin-Mălaicu Hondrari, „Apropierea”, este prima producție românească filmată aproape integral într-o altă țară (Spania). Din distribuție fac parte actoris panioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances dar și actori români – Mihai Smarandache, în rol principal, Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea, Paul Cimpoieru.

Cel de-al patrulea lung metraj semnat de Tudor Giurgiu spune povestea lui Adrian, un poet care emigrează illegal în Spania anului 2002, visând la o viață mai bună. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto și își petrece zilele ascunzându-se de autorități. Viața lui Adrian se schimbă pentru totdeauna când o întâlnește pe Maria, chitaristă într-o trupă de jazz. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări, pe care publicul din România o va urmări, în premieră mondială, la TIFF, în prezența echipei, pe ecranul din Piața Unirii Open Air.

Surprizele pregătite nu se opresc aici, ca în fiecare an Gala de deschidere a TIFF va fi un spectacol de neratat.

Detalii

Dată:
31 May
Program:
8:45 pm - 11:45 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/876734116000286/

Organizator

TIFF

Locație

Piața Unirii
Piata Unirii
Cluj-Napoca,
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.