Gala Tineretului Clujean 2022

Gala Tineretului Clujean 2022 – Together

Gala Tineretului Clujean 2022 – Together

2022 este despre unitate, co-creare și colaborare, despre ceea ce ne leagă, ce ne aduce împreună. Anul acest 𝙂𝙖𝙡𝙖 𝙏𝙞𝙣𝙚𝙧𝙚𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘾𝙡𝙪𝙟𝙚𝙖𝙣 este cu și despre 𝘾𝙊𝙈𝙐𝙉𝙄𝙏𝘼𝙏𝙀.
Dorim să redăm căldura colectivă și sentimentul de apartenență tuturor tinerilor care s-au simțit în continuare ”rătăciți” după perioada pandemiei.

În 2022 ne întoarcem în comunitate, în mediile în care ne-am format, alături de oamenii ce ne-au fost și ne sunt alături la fiecare pas. Pentru că ediția de anul trecut ne-a purtat într-o altă dimensiune, anul acesta suntem împreună cu voi mai mult ca niciodată.

Celebrăm cea de-a șasea ediție a 𝙂𝙖𝙡𝙚𝙞 𝙏𝙞𝙣𝙚𝙧𝙚𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘾𝙡𝙪𝙟𝙚𝙖𝙣 2022, aici la Cluj-Napoca, și sperăm că sunteți pregătiți pentru toate surprizele pe care vi le-am pregătit.
Pentru anul acesta, am pregătit ceva mai altfel, puțin mai diversificat și pe placul tuturor.
Vom premia inițiativele și proiectele ce au abordat următoarele tematici:
Mediu și Sustenabilitate
Sănătatea și bunăstarea tinerilor
Formare profesională
Incluziune și diversitate
Cultură
Educație formală și non-formală
Inițiative pentru mediul rural

𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙣𝙪𝙡 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙖 𝙨𝙪𝙣𝙩:
Premiul pentru cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri
Premiul de popularitate

𝙂𝙖𝙡𝙖 𝙏𝙞𝙣𝙚𝙧𝙚𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘾𝙡𝙪𝙟𝙚𝙖𝙣 6.0 vine cu o nouă categorie – fi pregătit pentru ce urmează!

Ne dorim să aducem în lumină ideile unice, să oferim creativității toate meritele și să susținem parteneriatele inovatoare.

Astfel, 𝙂𝙖𝙡𝙖 𝙏𝙞𝙣𝙚𝙧𝙚𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘾𝙡𝙪𝙟𝙚𝙖𝙣 6.0 va premia, separat de „competiția clasică”, proiectele aflate în stadiul de idee ce se fundamentează pe colaborarea între tineri și alți actori din societate (mediul public, academic și privat).

Suntem în căutare de inițiative noi, adaptate nevoile prezente pe care să le susținem și pe care, împreună, să le facem reale succese!

Eveniment organizat de Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.
Regulamentul îl regăsiți pe site: aici
Formular de înscriere: aici

Rămâneți aproape, am pregătit pentru voi o nouă categorie ce urmează să fie lansată în curând. Pregătește-ți cele mai inovative idei și fii pregătit de ceea ce urmează!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This