Gazetofon - hdd, numărul 8 - Smida Jazz Festival preview | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Gazetofon – hdd, numărul 8 – Smida Jazz Festival preview

23 June, 2018, 7:00 pm - 24 June, 2018, 2:00 am

Poate vă întrebați de la ce vine hdd din titlu. Va spun sigur ca nu e de la heroin dope dick, nici de la human doo doo și nici de la hard disk drive. E de la hârtia de despachetat care n-a mai încăput desfășurată în titlu. E bine de știut că Gazetofonul lunii iunie e serios. Ne cumințim temporar, nu mai dăm dume acide și ascultăm niște jazz ???????? live pe terasă, cu Alex la saxofon și Victor la tobe, unplugged, adică fără priză. Dar sigur o să aibă priză. Pentru că e preview la Smida Jazz Festival – 2018, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului de avangardă, care va avea loc între 17 și 19 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj).

| Muntet
Alex Munteanu – saxofon, Victor Stoica – tobe
Smida Jazz Festival preview live
| Cosmonova
| Esaunue [Colectiva Gazette]

Gazetofonul apare in fiecare lună, în print color de ținut cu vârfurile degetelor; se împrăștie gratuit din mână-n mână; și din gură-n gură; și din bar-n bar; și din casă-n casă; și din bucătărie-n baie; și de fiecare dată când apare, e soare și sărbătoare; sau măcar lună plină. Și neapărat un concert bun la Colectivă.

Intrare: 10 Lei
Susține apariția lunară Gazetofon în print.

Detalii

Start:
23 June, 2018, 7:00 pm
End:
24 June, 2018, 2:00 am
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/228565874403490/

Locație

Colectiva Gazette
Calea Turzii, Nr. 18
Cluj-Napoca,400193Romania

Organizator

Gazetofon

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.