Gelateria | spectacol-lectură | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Gelateria | spectacol-lectură

23 October, 2019, 7:00 pm - 8:00 pm

Între 9 și 30 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 19:00, librăria Cărturești din Iulius Mall va găzdui lectura unei piese de teatru scrise vara aceasta la Reactor în cadrul programului de rezidențe Drama 5.

Gelateria
de Adriana Creangă
Cu: Dani Fărcaș, Diana-Ioana Licu, Oana Mardare, Bogdan Neciu
Prima zi de muncă în gelateria unor prieteni de familie îi declanșează Anei o serie de amintiri care au contribuit la formarea ei ca adult. Mediul în care a copilărit, prietenii, dar mai ales familia sunt cei mai iportanți factori în dezvoltarea ei.
Evenimentul este cu intrare liberă și va fi urmat de discuții cu publicul.

Drama 5 este un proiect al Reactor de creație și experiment, care susține dezvoltarea dramaturgiei românești printr-un program de rezidențe de scriere dramatică la care participă anual un număr de cinci autori, selectați prin concurs. Sprijiniți de mentorul rezidenței, Alina Nelega, cei cinci rezidenți au scris piese de teatru inspirate din realitatea contemporană, care le reflectă interesele și sensibilitățile proprii.

Detalii

Dată:
23 October, 2019
Program:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/483446842512363/

Locație

Cărturești Cluj
Alexandru Vaida-Voevod nr.53-55
Cluj-Napoca, 400436 Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.