Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Gestionarea stresului și a Burnout-ului

6 March, 2020, 5:00 pm - 7:00 pm

Ca și antreprenori, leaderi și profesioniști, suntem tot mai des afectați de stres, oboseală, overachievement. Suntem prinși într-o cursă de hamster din care nu mai știm cum să ieșim și care ne afectează atât viețile profesionale cât și cele personale.

Dacă am înțelege mai bine de ce ajungem în situațiile acestea? Care sunt cauzele pentru fiecare dintre noi? Cum a afectat cultura și societatea obiceiurile noastre ?Și mai ales, ce e de făcut? Ce fel de rutine avem nevoie să adoptăm pentru a putea face față, ba chiar mai mult, pentru a reuși ceea ce ne propunem și a avea o viață împlinită?

Vă propun să explorăm împreună obiceiurile noastre, cum ne organizăm, ce comportamente avem în viața de zi cu zi, să vedem ce ajuta și ce nu ajută.

Eu sunt Cristina, Clujeancă, fac training de 15 ani și sunt pasionată de natura umană, de comportamente, neuroștiințe și dezvoltare personală. Trăiesc în Paris de 9 ani unde lucrez cu cele mai mari firme pe traininguri comportamentale, de leadership și de vânzări. Cred cu tărie în capacitatea noastră de a deveni mai buni în fiecare zi și îmi doresc să contribui la a aduce un zâmbet pe buzele fiecărui om de când se trezește de dimineață, la servici, dar și în viața personală.

Intrarea este libera, dar inregistrarea este obligatorie: https://www.xing-events.com/RJWINCC.html

Details

Date:
6 March, 2020
Time:
5:00 pm - 7:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2587177621391132/

Locație

Cluj Hub
Ferdinand 22-26 (Magazin Central et. 3)
Cluj-Napoca, Cluj Romania

Organizator

Cluj Hub

Evenimente viitoare

Share This