Grave for Sale Live @ Hardward Pub

Grave for Sale Live @ Hardward Pub

Cluj, hai la surf, no!
Grave for Sale (TM) – Psychedelic surf rock, est. 2012

În februarie, Grave for sale, a lansat EP-ul, ‘Garajo’, primit foarte bine, live, de către fani, precum și în comunitatea muzicală internațională.
Prinzând acest val, surferii timișoreni, pleacă într-un turneu internațional în România, Ungaria, Austria și Croația, în același timp producând următorul album ce va fi lansat tot în acest an.
#danceonyourgrave

Tibi Mijea – tobe
Adi Ulmeanu – chitară și voce
Bruno Mark Huțiu – bas și voce

Grave for Sale, pe lângă a fi o trupă care atinge esența sound-ului surf rock, este o trupă care îmbogățește conștient și treptat acest sound, creând un peisaj sonor tripant, într-un sens psihedelic, impregnându-l cu sunete de synth-uri, pian electric, sunetele unei clape Bontempi găsită aruncată la gunoi, trompetă și ritmuri de tobe extrase din trip hop, wave, ajungând chiar până la down tempo doom, pe lângă elemente consacrate cum ar fi sample-uri de voce, sound de chitară scăldat în reverb și eternul ritm de tobe Too Ta Ta Too Ta. Chiar dacă majoritatea pieselor sunt instrumentale, membrii trupei cântă pe unele piese, în măsură în care vocalul le completează și potențează. Toate piesele, precum și videoclipurile sunt produse DIY de către însăși trupă și colaboratorii săi, având ca rezultat o delicioasă amprentă lo-fi. Mulți au spus că muzica GFS ar fi potrivită ca soundtrack pentru un film de Tarantino.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This