Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Guerrillas // Kazah // Breakout @ Hard Club

2 June, 2018, 8:00 pm - 11:30 pm

OI ! OI ! OI ! Sambata in doi la Hard ii hardcore pentru voi. GUERRILLAS va-nteapa retina, KAZAH (Hu) va taie lumina si BREAKOUT va explica cum tineretul se ridica.

GUERRILLAS
Fondata in 2002 la Cluj-Napoca, Guerrillas este una din formatiile reprezentative ale miscarii hardcore-metal din Romania. Influentata de trupe ca Sepultura, Soulfly si Biohazard, muzica lor se defineste prin riff-uri puternice de thrash combinate cu breakdown-uri grele si voci explozive, exprimand o atitudine hardcore autentica.
Playlistul concertului va contine piese din intreaga discografie Guerrillas, interpretate intr-o componenta noua in care alaturi de Comandante, Jenci si Mistah White pe scena va urca noul chitarist Panda si invitatul special Sergo la cealata chitara.

KAZAH
Dupa cateva schimburi de membri, formatia KAZAH a luat fiinta in anul 2014, in orasul Biharkeresztes (HU), aproape de granita cu Romania. Stilul in care ne exprimam este Hard Core / Metal. Anul trecut in august am terminat inregistrarea primului nostru album in studioul Miracle Sound Studio din Szeged, Iar in decembrie, albumul a fost lansat worldwide. De cand exista trupa am cantat in multe locatii din Romania, Ungaria, Italia si Serbia, atat la festivaluri mari ca si Magura Wave Fest, We are rocking the city, Rock Over Ludus, s-au Maris fest, cat si in foarte multe cluburi. In 2018 avem in plan un turneu de lansare al albumului ce va include tari ca si Ungaria, Romania, Cehia, Slovacia, Austria, Germania si Polonia.

BREAKOUT
BREAKOUT este o formație de Alternative Metal din Cluj-Napoca, înființată în anul 2012. Entuziasmul trupei provine din energia pe care publicul o transmite la fiecare concert, materializându-se într-un show dinamic și antrenant. Trupa este formată din 5 haiduci: Andi (voce), Dragoș (chitară/voce), Mihai (chitară/voce), Sebastian (bass) și Gabi (tobe), mereu pregătiți să dea tot ce au mai bun pe scenă.

Ora: 20.00
Suport: 20 lei

Detalii

Dată:
2 June, 2018
Program:
8:00 pm - 11:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2016750508348960/

Locație

Hard Club Cluj
Str. Republicii nr. 110, Complex Observator
Cluj-Napoca,400489Romania

Organizator

Hard Club Cluj

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.