Guest Lecture / István Kovács – Artistul şi jocurile video

Guest Lecture / István Kovács – Artistul şi jocurile video

GUEST LECTURE
Artistul şi jocurile video
ISTVÁN KOVÁCS, Art Director Gameloft (www.gameloft.ro)

Luni, 08 aprilie 2019, ora 17:30
Casa Matei Corvin, Sala Mare

István Kovács este un grafician dăruit si excelent cunoscător al mediului creativ atât din zona advertising-ului cât si a businessului aferent. Specializat pe aria graficii de Gaming, activează ca art director și manager artistic la Gameloft România și Europa de Est. Compania Gameloft este printre liderii mondiali in domeniul jocurilor video.

Absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, cariera lui István Kovács în business a început la Cluj încă din timpul facultății. La întâlnirea din cadrul SAS vom avea ocazia să cunoaștem povestea dezvoltării sale profesionale, cu un inside look in marea familie a video-game-ingului : GAMELOFT.

—–
Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD – SAS UAD – reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar, în special în rândul studenților și absolvenților de învățământ superior cu profil artistic.

SAS UAD propune programe şi sesiuni de formare în domeniul antreprenoriatului, traininguri şi evenimente de networking pentru a facilita o conexiune directă cu mediul de business.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This