Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Hack Day #2 | Code for Cluj-Napoca

13 February, 2019, 8:00 am - 5:00 pm

Așa cum ne spune și numele, misiunea noastră este să scriem cod pentru a face din România țara pe care ne-o dorim cu toții. De aceea, Tech for Social Good este principalul program al Code for Romania, locul în care ne suflecăm mânecile și dezvoltăm soluții pentru probleme sociale.

La ce lucrăm:
Identificăm problemele printr-o metodologie foarte clară de lucru. Le ducem în Civic Lab, generatorul de soluții digitale, unde o echipa de cercetători, oameni de UX si experți în domenii construiesc prototipurile viitoarelor aplicații. Odată încheiat procesul, aceste soluții sunt gata de development așa că ajung aici, în Tech for Social Good. Locul în care magia se întâmplă.

Cum lucrăm:
Ești developer și știi prea bine că magia în tehnologie are nevoie de skilluri, de timp și de consecvență. Nu putem construi cea mai tare aplicație peste noapte, dar unde suntem mulți puterea crește și, împreună, putem aduce schimbarea, cu fiecare commit. Pentru noi. Pentru orașul tău. Pentru România.

Lună de lună ne vom vedea să lucrăm împreună în cadrul Monthly Hack Days, aici la Code for Cluj-Napoca. E simplu de ținut minte, ne vedem de fiecare dată în ultima sâmbătă a fiecărei luni pentru o zi întreagă de tech work & tech talk. Evenimentele se petrec simultan în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București și online via Google Meet & Slack.

Ce facem sâmbătă:
Te înscrii folosind acest formular https://bit.ly/2HGocGX (detalii despre tehnologiile folosite găsești acolo) și ne vedem sâmbătă, de la ora 10.00. Vino cu laptopul și de restul ne ocupăm noi. Vei găsi repouri de GitHub pregătite cu taskuri de development și oameni gata să te ajute să contribui la schimbarea pe care o așteptăm de multă vreme. Poți rezolva un task, cinci sau 100, totul ține de tine. Împreună putem muta munții. Orice commit contează!

Details

Date:
13 February, 2019
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Website:
facebook.com/events/845704732428656/
Share This