HealthFEST 2022

HealthFEST 2022

HealthFest are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la multitudinea factorilor care contribuie la păstrarea stării de sănătate. Edițiile anterioare ale evenimentului 3 zile de SĂNĂTATE au fost apreciate atât de voluntarii din domeniul medical cât și de pacienții care au avut ocazia să cunoască medicii în afara spitalelor. La ultima ediție au participat peste 100 de voluntari si mai mult de 10 000 de pacienți.

Anul acesta maturizăm conceptul și pe lângă consultațiile gratuite, targul de servicii medicale si conferințele pentru pacienți vom astepta participanții cu activități și evenimente pentru toate vârstele la primul festival dedicat sănătății.
Cladirea CASINO din Parcul Central Cluj-Napoca și zona din jurul acesteia vor găzdui: un circuit pluridisciplinar cu consultatii gratuite (oferit de tinerii medici de la OTM) , targ de servicii medicale , activitați educationale pentru copii, o zonă de foodicine, mindfulness, fitness, healing music și multe alte activități dedicate ȚIE și familiei tale. La HealthFEST întregul nu reprezintă suma părților. Vom pune accent pe o abordare holistică asupra patologiilor atât în cadrul conferintei dedicate pacienților cât și în cele dedicate profesioniștilor din sistemul sanitar organizate la Cinema DACIA.

HealthFEST 2022

September 15, 2022 - September 18, 2022 5:00 pm - 10:00 pm

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This