Henczman Originals Live | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Henczman Originals Live

14 February, 5:00 pm - 7:00 pm

Dávid Hences sau ”H e n c z m a n” a început să studieze vioara clasică la șase ani și pianul la doisprezece. Muzica clasică, asupra căreia s-a concentrat mulți ani, i-a deschis drumul spre stiluri de dificultăți tehnice diferite. Din dorința de a-și lărgi paleta muzicală pe care o abordează, David s-a orientat spre stiluri care i-au oferit o libertate mai mare de improvizaţie, cum ar fi jazz, folk, fusion, gypsy manouche, jazz-rock. Este fondator și participant în mai multe proiecte și formații: Sense, X Y Z, Hences Quartet, Café Gitan, Django Café, Edina Project, Cat Skellington, John Wroath Music – ca violonist sau solist, acoperind mai multe genuri și contribuind la toate cu stilul său original.

În prezent, atenția i se îndreaptă spre muzica electronică / electro-acustică și compozițiile originale, iar sufletul și energia pe care le pune în muzica lui sunt de neratat.

SoundCloud

Locurile la eveniment sunt limitate, astfel pentru rezervări vă rugăm să sunați la nr. de tel: 0731307897.

Detalii

Dată:
14 February
Program:
5:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/180688033293621/

Locație

Demmers Teahouse
Piaţa Unirii 9
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.