Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

High Life | Proiectie Speciala – Cinemateca TIFF

12 December, 2019, 8:00 pm - 9:30 pm

Faimoasa regizoare franceză Claire Denis, autoare a unor filme precum Beau Travail (1999) sau White Material (2009), revine pe ecrane cu o „superbă, bizară, misterioasă dramă despre călătoria în spațiu” (The Guardian).
Un astronaut care trăiește izolat împreună cu fiica sa, într-o navă spațială, descoperă provocările ipostazei de părinte, dar și dragostea. Misiunea întregului echipaj de prizonieri – printre care și un medic (Juliette Binoche) obsedat să insemineze femeile de la bord pentru a crea un copil – e un experiment cu final necunoscut: să capteze energia unei găuri negre și s-o aducă pe Pământ.
Atmosfera enigmatică din navă, creată cu o atenție extraordinară pentru detalii, te duce cu gândul la Solaris al lui Andrei Tarkovski. „Pattinson e mai subtil, mai precis și mai imprevizibil decât a fost vreodată”, scrie The Guardian, care notează filmul cu 5 stele.

Proiecția specială din cadrul Cinematecii TIFF este una dintre ocaziile rare de a vedea High Life în România, filmul nefiind încă programat în cinematografele de la noi.

Trailer: https://bit.ly/2NYiL7n

Details

Date:
12 December, 2019
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/438335223730406/

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Google Map

Organizator

Cinemateca TIFF

Evenimente viitoare

Share This