Hobby Day

Hobby Day @ The Guild Hall

Hobby Day @ The Guild Hall

Dacă vrei să te apuci de hobby-ul de wargaming sau ești interesat de pictatul de miniaturi, atunci avem o propunere pentru tine!

Împreună cu comunitatea de wargaming, ne strângem o dată pe lună, sâmbăta, de la 15:00, pentru o zi de ASAMBLAT și PICTAT miniaturi.

Ce este acest eveniment?

O zi în care ne întâlnim să pictăm miniaturi împreună.

Ce poți face la acest eveniment?

Poți să vii cu miniaturile tale (sau să cumperi miniaturi de la magazin) și să le asamblezi și pictezi în timp ce stai la povești cu comunitatea de wargaming. Noi îți punem la dispoziție o selecție de vopsele de bază, pensule, unelte, cafea, apă, ceai și ciocolată caldă – toate incluse în preț.
Pe parcursul acestui eveniment, vei putea să înveți cum să-ți asamblezi și pictezi miniaturile de la talentata noastră comunitate, depășind astfel orice obstacole îți stau în cale. Îți vei putea termina cu ușurință miniaturile, pentru a începe să porți bătălii de succes alături de armata ta. Iar dacă știi deja cum să pictezi și doar vrei niște companie între timp, poți să ni te alături pentru o discuție în timp ce îți pictezi miniaturile preferate.

Iar dacă vrei să ceri sfaturi și înafara evenimentului, intră pe serverul nostru de Discord pe canalul de #hobby-day, vorbește cu comunitatea noastră și postează poze cu miniaturile tale.

Ne vedem sâmbătă!

Pentru a participa la acest eveniment, va trebui să cumperi o intrare de zi sau să ai un abonament The Guild Hall. Mai multe informații despre prețuri, aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This