Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Home & Garten Festival

20 January, 2020, 10:00 am - 25 January, 2020, 2:00 pm

20 – 25 Ianuarie 2019. House & Garden FESTIVAL care peste singurul eveniment de acest gen din România. Prezentare de colecții și produse pentru casa și gradina care oferă inspirație și alegerea de produse, pentru a crea spații de viață, adaptate tuturor nevoilor si stilurilor, precum și cumpărături de accesorii și aparatura pentru casa și grădină.

Descoperiți o colecție interesantă de produse, accesorii, scule și producători, designeri expozanți la Festivalul House & Garden. Cumpărați cele mai noi produse – accesorii, mobilier, scule și proiecte pentru casa și gradina, precum și cea mai bună mâncare și băutură artizanală din țară. Participați la ateliere interactive, relaxați-vă la Home&garden Bar sau pranz în cadrul Home&garden BistroFood și bucurați-vă de o zi minunată cu prietenii dumneavoastră.

Festivalul House & Garden | Cluj Napoca 2020 se dorește o inspirație cu cele mai noi produse și accesorii deseori greu de găsit pentru casă și grădină, cu accent pe calitate și design deosebit. Cu o gamă largă pentru toate spațiile interioare, de la camerele de zi până la băi și bucătării, inclusiv mobilier, pardoseală, iluminat, acoperișuri și accesorii, precum și idei pentru grădini și livinguri exterioare. Beneficiați de o mulțime de expozanti și de sfaturi gratuite față în față pentru interior și grădină.

Bucurați-vă de cel mai lung târg de produse și soluții pentru casă si grădină din România. Puteți cumpăra cu încredere de la stand-uri naționale și internaționale și dealeri de produse și servicii pentru casă și gradina.

Details

Start:
20 January, 2020, 10:00 am
End:
25 January, 2020, 2:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2371234709803010/

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, 400xyz1 Romania + Google Map

Organizator

CASA MEA
Phone:
0731 046 019
Email:
casameaacasa@yahoo.com
Website:
https://casameacasa.com

Evenimente viitoare

Share This