Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

HR Summit 2019: Connect Learn Use Enjoy

24 October, 2019, 9:00 am - 6:00 pm

HR Summit 2019 Connect Learn Use Enjoy

HR SUMMIT REVINE LA CLUJ-NAPOCA ÎN 24 OCTOMBRIE 2019!
Scăderea calității forței de muncă, job hopping-ul, nevoia tot mai mare de engagement printre angajați, oferirea de experiențe care să-i facă pe oameni – dincolo de performanți, implicați atunci când vine vorba de munca lor. Acestea sunt doar câteva dintre task-urile de pe masa noastră zi de zi.

Știm cât e de important…
… să ne concentrăm asupra oamenilor și a stării lor de bine în companie. În 2019, accentul cade tot mai mult pe atitudini și comportamente decât pe certificări. Zilnic descoperi noi talente ascunse, pe care le recrutezi din interior sau exterior, bazându-te din ce în ce mai mult pe date.

✅ Noi suntem cei care pun accent pe experiențele lor, suntem open-minded prin renunțarea la prejudecăți atunci când vine vorba de recrutare.

✅ Noi suntem cei care construim oportunitățile lor în companie, cei care corelează cifre cu atitudini sau comportamente, cei care înțeleg ce înseamnă a crede, a deveni, a aparține.

Și mai știi ce?
Nu ești singurul care se confruntă cu toate cele de mai sus! Sunt mii de “hard working people” la nivel național și implicit în comunitatea HR Summit care se confruntă cu aceleași lipsuri în piață, aceleași fluctuații de oameni, aceleași provocări când vine vorba de reținerea talentelor.
HR Summit nu e doar despre conținut, cât și despre cele mai bune oportunități de networking.
Ne vedem așadar pe 24 Octombrie 2019 la o nouă ediție HR Summit! It’s gonna be awesome!

Bilete AICI

Details

Date:
24 October, 2019
Time:
9:00 am - 6:00 pm
eveniment Categories:
,
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2400089883539648/

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, 400xyz1 Romania + Google Map

Organizator

Libero Events

Evenimente viitoare

Share This