fbpx

I have nothing to wear 4

I have nothing to wear 4

I have nothing to wear, și tre’ să plec la festivaaaal

În timp ce asfaltul se încinge și noi ne topim pe el, festivalurile și evenimentele muzicale, artistice și sociale au început și scot oamenii din casă, din Cluj și din dulap!

👒 Am pregătit o nouă ediție I have nothing to wear prin care să va pregătiți ținutele pentru distracția din vara asta, fără să vă coste prea mult. As usual, vi și dai, schimbi sau donezi. Faci loc pentru noi articole și te scapi de cele vechi.

🌈 Surpriza surprizelor, bucuria iubitorilor de culori: am pregătit un workshop de Tie-Dye prin care puteți să va transformați singuri sau cu ajutorul nostru, orice articol vestimentar alb într-unul pshycho colorat, spiralat sau pătat, inspirat din tehnica shibori.

💓 Cu cea mai mare bucurie, de data aceasta îi ajutăm pe cei de la Fundatia Inima Copilului, să îmbrace copii, tinerii și bătrânii, de care au mare grijă în fiecare zi prin acțiunile, atenția și iubirea pe care le-o oferă.

Taxa vanzator: 10 lei
Taxa workshop: 5 lei

*Daca doresti sa vinzi in cadrul evenimentului, trimite un mesaj cu numele tau si numele evenimentului catre pagina Millennial Boomers.
*Nu punem la dispozitie standere.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This