Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

IDebate – Traininguri si formare

7 December, 2018, 10:00 am - 9 December, 2018, 6:00 pm

Prin proiectul iDebate se urmărește promovarea valorilor europene, această ediție fiind dedicată valorii și conceptului de cetățenie activă. Proiectul se adresează liceenilor clujeni și se va desfășura în 7-9 decembrie 2018, fiind format din două părți:

1. Training și formare – în care liceenii vor afla mai multe informații despre ce înseamnă public speaking, o dezbatere, cum decurg competițiile de debate, cum se prezintă argumentele și contraargumentele etc. Vor face, de asemenea, și mici simulări și exerciții pentru a se „încălzi” pentru concursul de debate, la care cele mai bune 2 echipe vor fi premiate.
Partea de training și formare este asigurată de specialiști ai Asociației Române pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică.
Locul de desfășurare:
Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj – str. Baba Novac, nr. 35

2. Concursul de dezbateri – se va desfășura în data de 9 decembrie și va consta în scurte runde de debate, ale căror teme vor gravita în jurul caracteristicilor cetățeniei active: participarea la vot, înțelegerea evenimentelor vieții publice, voluntariat, gândire independentă și analiză critică etc.
Locul de desfășurare: Colegiul National “Gheorghe Sincai” Cluj-Napoca – str. Avram Iancu, nr 33, (cladirea A)

Details

Start:
7 December, 2018, 10:00 am
End:
9 December, 2018, 6:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/514759689039700/

Locație

Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj
Baba Novac, nr. 35
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map
Share This