Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Împădurim 2 hectare de pădure la Vâlcele

21 April, 2018, 9:00 am - 5:00 pm

msg Maraton Apuseni 2018, una dintre cele mai așteptate competiții sportive din Transilvania, integrează cu fiecare ediție și o componentă umanitară prin care își propune să aducă îmbunătățiri comunităților locale din zonă. Având în vedere situația precară a pădurilor din România, precum și noul context legislativ care permite ocuparea terenurilor din fondul forestier național pentru proiecte de utilitate publică, devine mai important ca niciodată să tragem un semnal de alarmă și să facem primii pași spre a ne proteja pădurile.

Așadar, Clubul Alpin Român – Secția Universitară Cluj și compania IT msg România, partenerul oficial al msg Maraton Apuseni, în colaborare cu Organizația Națională Cercetașii României și Romsilva anunță o acțiune de împădurire a două hectare de pădure în zona Vâlcele, județul Cluj, sub umbrela celei de-a 8-a ediții msg Maraton Apuseni.

Vă invităm să vă implicați în acțiunea de împădurire din 21 aprilie 2018 de la Vâlcele, pe care o puteți susține printr-o donație sau devenind voluntari:

•Donații se pot face în lei, o sumă la alegere, accesând pagina dedicată de pe website-ul competiției și butonul Donează cu card bancar. Bine de știut, o donație minimă recomandată se poate face și în momentul înscrierii la una din probele concursului (ultramaraton, maraton, semimaraton, cros sau family), bifând în formular opțiunea „donează 10 lei” pentru cauza socială. Donații se pot face și direct în contul asociației Clubul Sportiv Alpin Universitar, CIF: 36968815, cont bancar deschis la BCR, IBAN: RO27RNCB0106153476500001. La detaliile de plată donatorii sunt rugați să menționeze: împadurire msg Maraton Apuseni 2018

• Înscrierile în echipa voluntarilor se pot face accesând formularul de aici. Ulterior, coordonatorul voluntarilor msg Maraton Apuseni va contacta toți doritorii și le va comunica detalii suplimentare. Vor fi luate în calcul doar persoanele care se înscriu prin fomularul din Google Docs.

Citiți mai multe despre cauză aici.

Pentru orice întrebări, ne puteți scrie pe adresa [email protected]

Detalii

Dată:
21 April, 2018
Program:
9:00 am - 5:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/185272672270411

Locație

Vâlcele
Vâlcele,Romania+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.