Împreună de Crăciun

Împreună de Crăciun @ Opera Națională Română Cluj-Napoca

Împreună de Crăciun @ Opera Națională Română Cluj-Napoca

ÎMPREUNĂ DE CRĂCIUN
Concert tradițional de Sărbători

Distribuție:

Conducerea muzicală: Ovidiu Lup
Regizor: Mihaela Sandu
Scenografie: Magdy Hawash
Regie scenă culise: Alina-Simona Nistor
Pian: Ovidiu Lup
Tenorul Eusebiu Huţan
Tenorul Cristian Mogoşan
Baritonul Florin Esatefan
Baritonul Cristian Hodrea
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.
Vârstă recomandată 5+

Desfăşurarea spectacolelor este permisă CONFORM REGLEMENTĂRILOR LEGALE ÎN VIGOARE cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii şi doar pentru:

• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene.

ATENȚIE! Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.
EXCEPȚIE FAC PERSOANELE CU VÂRSTA SUB 12 ANI!

Magia Crăciunului sosește din nou, iar pentru că sărbătoarea nu este împlinită fără cântecele ce-i poartă amprenta inconfundabilă, artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca aduc în dar, în luna cadourilor, cele mai frumoase cântece de sărbători cu ale lor mesaje din basme adunate. Dacă în urmă cu un an vă uram tuturor Sărbători luminate și fericite doar în lumea virtuală, sărbătorind Acasă de Crăciun, iată că anul acesta momentul revederii în sala noastră de spectacole a sosit și vă invităm să petrecem momente unice, de data aceasta Împreună de Crăciun!

Repertoriul ales este unul internațional, reunind atât colinde tradiționale românești, cât și cântece universale de Crăciun: Ce-ați văzut păstori, O ce veste minunată, El Nacimiento, Have yourself a merry little Christmas, La Viflaem colo-n jos, White Christmas, O Holy Night sunt doar câteva dintre binecunoscutele titluri. Atmosfera de sărbătoare va fi oferită de tenorii Eusebiu Huțan și Cristian Mogoșan și baritonii Florin Estefan și Cristian Hodrea, acompaniați de artiști instrumentiști aflați sub conducerea muzicală semnată de Ovidiu Lup.

Te invităm să trăiești alături de noi atmosfera de magie a Crăciunului și sperăm ca această sărbătoare plină de bucurie și entuziasm să îți aducă fericire, iar noi vom încerca să contribuim la aceasta cu ceea ce știm să facem cel mai bine – artă prin muzică!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This