Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Inertia Movement presents: Records of the People – Ep 4

17 July, 2018, 7:00 pm - 18 July, 2018, 2:00 am

Inertia Movement prezintă episodul 4 din seria de evenimente dedicate călătoriilor muzicale însoțite de filme independente. Exemplificarile surprind contextul spațiului explorat în fiecare episod, de data asta e vorba de “Justina” a lui Vincent Moon și o fantastică culegere despre Carraibile anilor ‘20-’70 făcută de Soul Jazz Records.

Documentarele de marți povestesc contextul așa-numitelor Indii de Vest, colonii britanice, franceze și olandeze deseori romanticizate în spațiul european și mai ales în cultura britanică așa cum povestește cunoscultul mc si istoric Akala. Bahamas, Jamaica, Columbia, Cuba, Haiti, Venezuela si Insulele Virgine sunt câteva din locurile extraordinar de bogate în ritmurile amestecate ale Africii, cu culturile locale și cu cele ale imperiilor colonizatoare.
Vincent Moon este un producător și regizor a cărui cameră de filmat se apropie foarte mult de spiritul și cultura locurilor în care filmează.”Justina” este un documentar despre șamanismul și incantațiile din junglele amazoniene peruviene.

Marți 17 iulie sunt pregătite câteva culegere foarte bune ca “Panama Sounds” sau “Discos Fuentes” (cea mai bună casă de discuri a Columbiei din anii ‘20) dar și alte obscurităti muzicale din Venezuela, sau incantații percusive din culturile voodoo din Haiti. Pregătiți-vă pentru câteva dintre cele mai bune culegeri Soul Jazz și Strut Records.

Program
Film: 19:00
Vinyl set: 21:00
Free Entry

Detalii

Start:
17 July, 2018, 7:00 pm
End:
18 July, 2018, 2:00 am
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/420177225129750/

Locație

Colectiva Gazette
Calea Turzii, Nr. 18
Cluj-Napoca,400193Romania

Organizator

Inertia Movement

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.