Întâlnire în cartier

Întâlnire în cartier

Locuiești sau lucrezi în Mărăști? Hai să ne cunoaștem și să povestim ca între vecini! Te așteptăm în 23 aprilie de la ora 19:00 la o discuție legată de cum mai percepem cartierul, ce s-a schimbat de-a lungul timpului, care sunt problemele actuale și care sunt perspectivele legate de viitorul locuirii și muncii în Mărăști.

Într-un oraș care e în continuă schimbare, care devine tot mai scump și care împinge persoanele cu mai puține posibilități financiare spre margine, este tot mai necesar să restabilim un dialog cu persoanele din jurul nostru, care se confruntă cu aceleași probleme și trec zilnic prin experiențe asemănătoare în cartier. Credem că o comunitate coezivă și solidară reprezintă un aspect necesar pentru viața cartierului.

_______________________________________________

Acest eveniment face parte din programul cultural Decalaj. Narațiuni intergeneraționale, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This