Înțelepciunea lupilor – Lansare de carte

Înțelepciunea lupilor – Lansare de carte

Librăria Bookstory și Editura Publica vă invită joi, 18 octombrie, ora 18:30, la evenimentul de lansare a cărții Înțelepciunea lupilor
alături de:
Conf. univ. dr. Andrei Mihalca (USAMV Cluj-Napoca)
Ovidiu Chinan, Cercetașii României

Niciun animal nu seamănă atât de mult cu omul în privința comportamentului social ca lupul. Elli H. Radinger, specialista germană numărul unu în lupi, a văzut de mai multe ori lupi răniți la vânătoare sau în luptă. Familia de lupi se îngrijea mereu de aceștia. Dacă plecau la vânătoare, unul rămânea cu cel rănit. Când se întorceau, îi aduceau hrană. Animalele bolnave și bătrâne erau îngrijite până când se simţeau mai bine.

Această însușire de a-i îngriji pe ceilalți face ca oamenii și lupii să fie atât de asemănători. Să cari după tine hrană de colo-colo şi să te îngrijeşti de ceilalţi membri ai familiei inclusiv când sunt bolnavi sunt lucruri pe care le vezi doar la oameni şi la lupi.

Elli H. Radinger, celebra specialistă germană în lupi, spune poveşti captivante, ilustrative pentru valori ca spiritul de familie, încrederea, răbdarea, abilităţile de conducere, grija, atitudinea în faţa nenorocirilor sau a morţii. Ne dezvăluie lucruri uimitoare şi necunoscute până acum despre viaţa lupilor şi arată că aceștia ar fi oameni mai buni.
Una dintre cele mai înţelepte şi mai sensibile cărţi despre natură – în viaţa viitoare mi-ar plăcea să fiu lup!

Peter Wohlleben, autor al cărților Viaţa secretă a copacilor şi Pădurea. Instrucţiuni de folosire

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This