Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

In(vizibil)

18 March, 6:00 am - 7:00 pm

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 18 March, 2019 at 6:00am

One event on 1 April, 2019 at 6:00am

One event on 18 April, 2019 at 6:00am

Spectacolul (In)vizibil vorbește despre vulnerabilitate, într-un prezent în care singura constantă pare să fie lipsa de siguranță a lumii și a individului în lume.
Traversând șapte episoade ale fragilității (de la Planetă – Continent – Țară – Oraș – Familie – Cuplu până la Individ), spectacolul devine o călătorie printre senzații, pornind de la singurătate și ajungând la solitudine.
Colajul de texte semnate de autori contemporani români și maghiari se juxtapune cu o serie de imagini construite constant ca o instalație vizuală.

Textele colate sunt semnate de următorii autori: Dan Sociu, Andrei Doboş, Alexandra Pâzgu, Vlad Moldovan, Stelian Müller, Petro Ionescu și Raul Coldea, V. Leac, Ionuţ Chiva, Szálinger Balázs, Elena Vlădăreanu, André Ferenc, Domonkos István, Ladik Katalin, Horváth Benji. Pe lângă autorii menționați și volumele semnate de aceștia, un alt volum care inspiră spectacolul și la care se face trimitere este Trado, semnat de Svetlana Cârstean și Athena Farrokhzad. Mai multe găsiți în caietul program care vă așteaptă la fiecare spectacol.

Detalii

Dată:
18 March
Program:
6:00 am - 7:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/576186972856887/

Locație

Teatrul Maghiar de Stat Cluj
Str. Emil Isac nr. 26-28.
Cluj-Napoca,400023Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.