It’s Massive w/ Beswerda (Afterlife) & Azteca (Loy)

It’s Massive w/ Beswerda (Afterlife) & Azteca (Loy)

Pe 27 august la Upplace, ne întâlnim în exclusivitate în România, cu Beswerda (Afterlife) și din nou cu prietenul nostru Azteca (Loy). Ne vom bucura de muzică bună cu ajutorul unui sistem de sonorizare Funktion One, alături de un ecran LED pentru video mapping furnizat de cei de la Necs Sound & Light, în timp ce băuturile vor fi făcute de prietenii și colaboratorii de la Falcon Cocktails. Accesul se face începând cu orele 18:00.

Preț bilet | Tickets Price
Early Bird : 60 Ron
First Release: 70 Ron
Final Release: 80 Ron
-Available soon-

– Beswerda (Afterlife)

„Beswerda este un artist olandez din Rotterdam, care e gata să te ducă într-o călătorie muzicală și emoțională pe selecții de minimal și techno melodic.
Pe seturile lui cu siguranță vei simți emoția din timpul creării muzicii datorită drop-urilor surprinzătoare și a bașilor potriviți.
În 2015 a înregistrat și a lansat primul său single „Growing” pe labelul Tronic by Christian Smith. După mai multe lansări, Beswerda și-a luat ceva timp pentru a-și definii mai bine sound-ul și pentru a dezvolta ceva ce se potrivește cu adevărat cu ceea ce vrea să exprime prin muzică.
În 2021 a lansat piesa numită „Turmoil” în colaborare cu Afterlife. Această piesă s-a regăsit în fiecare set al bunului său prieten Colyn din turneul care a avut loc în vara lui 2021, iar mai apoi, Tale of Us a decis să adauge această piesă la Realm of Consciousness part. V compilation, astfel marcându-i cariera.
Muzica lui Beswerda a fost pusă de toți artiștii importanți din întreaga lume, iar muzica lui
a uimit majoritatea cluburilor și festivalurilor de muzică electronică.

– Azteca (Loy)

„Ador să văd expresia de pe fețele oamenilor atunci când pun muzică și asta mă motivează să evoluez” spune Azteca.
În 2013 el a devenit rezident la clubul Kudos din Mamaia. Experiența acumulată acolo l-a propulsat pe scenă alături de mulți artiști de renume din România și nu numai. Azteca știe cu adevărat cum să facă o mulțime de oameni să danseze până dimineața, pe selecțiile lui de house și disco.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This